Persondatapolitik

Til vores kunder, leverandører og medarbejdere

Midtskrot Aps har formuleret sin persondatapolitik således:

Vi vil gerne opfylde vores informationsforpligtelser i henhold til EU’s persondataforordning (GDPR), der er trådt i kraft 25. maj 2018. Vi informerer dig hermed om, hvordan dine personlige oplysninger behandles af os.

Sikkerhed vedrørende alle forretningsdata og beskyttelse af dine personlige oplysninger er generelt et vigtigt anliggende for os af hensyn til et tillidsfuldt og varigt samarbejde.

Vi bruger dine personlige oplysninger til at behandle dine henvendelser og gennemføre dine ordrer, eller for at give dig – med dit samtykke – adgang til særlige oplysninger eller tilbud.

Er det nødvendigt at gemme dine oplysninger på grund af juridiske krav til levering af tjenesteydelser eller for at opretholde forretningsforbindelsen, sker dette kun inden for de lovmæssige krav til opbevaring og dokumentation under hensyntagen til dataminimering.

Vi behandler personlige oplysninger i overensstemmelse med bestemmelserne i EU’s persondataforordning (GDPR) og de respektive nationale databeskyttelseslove.

Vi vil hverken sælge dine personlige data til tredjemand eller markedsføre dem på anden måde.

I forbindelse med tyverisikring er dele af vores plads videoovervåget, disse optagelser vil automatisk blive slettet efter tre måneder.


Midtskrot Aps.

Scroll to Top